Intel investerer i det digitale hjem

Intel har bidratt med penger til fem selskaper som utvikler teknologier for det digitale hjem.

Intel har bidratt med penger til fem selskaper som utvikler teknologier for det digitale hjem.

Intel annonserte mandag at selskapets investeringsorganisasjon, Intel Capital, har gjort ytterligere fem investeringer i selskaper som utvikler løsninger og teknologier for "det digitale hjem".

- Investeringene støtter Intels initiativ om å gjøre det mulig for folk å nyte digitalt innhold - inkludert musikk, spill, fotografiker og video - på en rekke ulike enheter i og utenfor hjemmet, sier Scott Darling, direktør for områdene Enterprise og Digital Home i Intel Capital, i en pressemelding.

- Hindringer, slik som samspillsevne og brukervennlighet, må overvinnes for å akselerere bruken av digital hjemteknologi. Vi investerer i disse fem selskapene for å hjelpe til med å løse disse tekniske problemene, sier Darling.

Intel Capital har et eget fond på 200 millioner dollar beregnet for investeringer i digital hjemteknologi. Hvor mye selskapet har brukt i denne omgang, er ikke oppgitt.

De fem selskapene Intel har investert i, enten for første gang eller på nytt, er Cablematrix - et selskap som tilbyr nettverkstjenester over bredbånd, Mediabolic - som utvikler innebygd programvare for konsumentelektronikk, Pure Networks - som tilbyr konsumentprogramvare og -tjenester for digitale hjem, sveitsiske BridgeCo - som lager trådløse nettverksløsninger for konsumentelektronikk, og Envivio - som lager verktøy og systemer for kringkasting eller streaming av innhold.

Til toppen