BEDRIFTSTEKNOLOGI

IntelliCAD 98 selger bedre enn forventet

Visio er svært fornøyde med salget av sitt DAK-produkt, IntelliCAD 98, som ble lansert i våres. IntelliCAD 98 skal være kompatibel med AutoCAD, men koster langt mindre.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. aug. 1998 - 17:11

Etter å ha solgt mer enn 11.000 lisenser for IntelliCAD på verdensbasis i andre kvartal i år, skal produktet ifølge Visio være den sterkeste utfordreren til AutoCAD markedets dominerende DAK-produkt (DAK, data-assistert konstruksjon) for PC. Men mens AutoCAD koster et tosifret antall tusenlapper, er markedsprisen for IntelliCAD 98 tre tusen kroner eksklusive mva.

I en pressemelding sier John Forbes, Visios sjef for teknisk rettede produkter, at produktene som er blitt levert til detaljhandelen er blitt solgt raskere enn hva selskapet forventet. Visio satser nå på flere tiltak for å forsterke det fotfestet det har oppnådd i markedet for PC-basert DAK.

Blant annet er det kommet en oppdatering av programmet under navnet Release 1,0b Service Pack. Denne skal gjøre enkelte funksjoner opptil 40 prosent raskere, samt at den inneholder endel feilfikser og nye funksjoner. Nåværende brukere kan kostnadsfritt hente oppdateringen av IntelliCAD 98 ned fra Visios nettsted (se peker til nettstedet i margen til høyre).

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.