RESULTATERFINANS

Intellinett - førstemann med bunnskrapt kasse

Først ute med slunken kasse er Intellinett. ASP-selskapet har i løpet av år 2000 svidd av hele kontantbeholdningen. Kommer den økte ordreinngangen i grevens tid?

18. jan. 2001 - 07:01
Intellinet ASA

digitoday.noInformations Qvalitet AB

Jon Gotfredsendigitoday.no

Gunnar SætherIntellinet ASA
Les vårt intervju med Sæther: Bedring i ASP-markedet?

digitoday.no


Den 27. desember i fjor ble Intellinet satt til særlig observasjon på Oslo Børs. Oslo Børs setter en aksje under særlig observasjon når de mener at det foreligger ulik informasjon i markedet. Nå innrømmer Intellinet at de er "i samtaler med en industriell alliansepartner".

Salgsinntektene for fjerde kvartal var på 20 millioner kroner. Driftsresultatet ble på minus 22 millioner kroner. Proforma lønnskostnader for år 2000 var på 64 millioner kroner, mens summen for 1999 viste 28 millioner kroner. I samme periode har antall faste ansatte økt fra 103 til 200 personer.

Kort fortalt: Intellinet har omkring 25 millioner kroner som skal vare til månedsskiftet juni/juli 2001 før de genererer positiv kontantstrøm. En eventuell emisjon på dagens kursnivå på 25 kroner innebærer en relativt stor utvanning for aksjonærene. Dagens markedsverdi er på omtrent 200 millioner kroner.

Trykk her for oppdaterte aksjekurser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.