BEDRIFTSTEKNOLOGI

Intellisearch får avansert amerikansk søkemotor

Intellisearch er blitt partner med Groxis og får tilgang til mer avansert søketeknologi.

Intellisearch har inngått en partneravtale med Groxis, en leverandør av forsknings- og visualiseringsteknikker for virksomhetssøk, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Avtalen innebærer et integrert produkt- og tjenestetilbud, som utvider markedet til IntelliSearch Enterprise. Den kombinerte IntelliSearch/Groxis-løsningen skal øke omfanget og nytten av kundenes søkeinstallasjoner.

– IntelliSearch Enterprise Search Plattform versjon 2.0 tilbyr et rikt sett med funksjonalitet til virksomheter og passer bra med Grokkers søkeverktøy, sier Groxis’ direktør for produktutvikling, Marcelline Saunders.

Fordelene som Groxis-kundene får med den kombinerte løsningen, er evnen til å søke i alle filer lokalisert i hvilken som helst kilde eller applikasjon i organisasjonen. Groxis’ kunder vil også kunne benytte løsningen som en selskapsomspennende og sentral informasjonsaksess, som inkluderer alle bedriftens informasjonskilder, heter det.

Groxis-løsningen, Grokker ESM, tilfører IntelliSearch såkalt «federated» integrasjon til et mangfold av innholdskilder, og gir utvidede gjenfinningsegenskaper gjennom verktøy for dynamisk clustering og filtrering. Grokkers unike visualiserings- og utforskningsteknikker, utvider IntelliSearch-løsningen til å tilby brukervennlig og forskningsorientert presentasjon av hundrevis av søkeresultat på en enkelt side. I tillegg skaper produktkombinasjonen mulighet for utstrakt samhandling og kunnskapsdeling på tvers av organisasjonen.

    Les også:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.