KORTNYTT

Intellisearch vinner stor avtale med Posten

18. okt. 2006 - 15:35

Intellisearch er et norsk selskap som forsøker å ta opp kampen med Fast på markedet for bedriftsinterne søk.

Nå forteller de at de har fått Posten som kunde og at deres løsning Intellisearch Enterprise vil bli brukt av 20.000 ansatte for å finne frem i forskjellige dokumenter og andre informasjonskilder.

Søkeplattformen i Postens intranett muliggjør søk i portaler, personopplysninger, arbeidsrom og dokumenthåndteringssystemer. Løsningen er integrert med Microsofts publiseringsløsning SharePoint, dokumenthåndteringssystemet Meridio, Microsofts epostserver Exchange og filservere.

- Prosjektet er allerede i økonomisk balanse ved sanering av gamle systemer. Status første dag er at 7.700 ansatte har benyttet løsningen og vi har hatt 250.000 oppslag. Det lille vi har hørt fra brukerne er at løsningen er bra eller meget bra. Vi har ihvertfall ikke hatt trykk på supporttelefonen, sier Vidar Holmane, prosjektleder i Posten.

Intellisearch har ved flere anledninger hevdet å ha vunnet kunder i konkurranse med Fast, noe Fast har benektet. Med en så stor kunde som Posten vil det være naturlig å tro at det børsnoterte søkeselskapet Fast også var med i kampen om denne kunden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.