JUSS OG SAMFUNN

Interaktiv sko-historie

For å vise alle muligheter Internett åpner for, har et amerikansk webbyrå laget et nettprosjekt som bruker interaktivitet i høy grad. Og det er lekkert.

Hilde Nyman
6. aug. 1999 - 16:33

På et særdeles fascinerende nettsted prøver det amerikanske markedsføringsselskapet The Marketing Store! å vise mulighetene som ligger i nettpublisering gjennom prosjektet Solemates - century in shoes.

For å vise det, valgte de SKO.


Sko fra
1900-1910Og her er det bare å sette seg til rette i godstolen eller kontorstolen eller hvor man nå har datamaskinen sin. For dette er lekkert gjort. Layout og design er stilig gjennomført og blir ledsaget av bilder av høy kvalitet og variasjon.

Sko fra

1970-80

Man blir ledet gjennom skoens historie med vekt på dette århundre. Hvert tiår er behørig gjennomgått, blant annet med eksempler på skomodeller hvor man kan zoome inn og ut på hver sko og velge hvilken vinkel man vil se skoen fra.

Filmklipp fra perioden er lagt inn, og man kan også se flere eksempler fra hver periode på hvordan sko-reklamen i tiåret var.

Prosjektet Solemates: century in shoes inkluderer også flere artikler om sko-fenomen som for eksempel farlig sko og sko-kunst. Lev deg inn i skoens verden gjennom dette nettstedet, og nyt det!

Det kreves at man har programvaren Quicktime installert på maskinen, som er gratis å laste ned hvis du ikke har det fra før.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.