Interaktiv TV3er vant pris

Interaktivitetsansvarlig Gerd Løland satte i gang en webtjeneste, et ekstranett og fikk fart på tekst-TV hos TV3 Norge. Dermed innkasserte hun den skandinaviske prisen for årets MTGer.

Administrerende direktør i MTG og TV3 Norge, Kalle Lisberg, sier til digi.no at Gerd Løland fikk prisen for sin innsats med å bygge opp tekst-TV, lansere TV3s internettilbud, samt ekstranettet mot pressen. I tillegg er hun "et inspirerende forbilde og driver godt lederskap".

MTG-award er en pris som opprinnelig ble stiftet som et incentiv for selgerne i MTG-konsernet. Hovedprisen på 250.000 kroner stakk svenskene av med, men prisen Årets MTGer gikk til norske Gerd Løland.

Modern Times Group (MTG) er et svensk, børsnotert mediekonsern som blant mye annet eier TV3 i Skandinavia.

- Sammen med avdelingen for interaktivitet har Løland fått sving på dette, og TV3 har opplevd en sterk vekst i omsetningen på tekst-TV. Frem til årsskiftet leide TV3 bort tekst-TV til INTV AS, men siden selskapet overtok selv har de opplevd en fin utvikling i omsetningen.

TV3s Tekst-TV, som i fjor hadde et samarbeid med Aftenposten på nyheter, går med overskudd. Lisberg forteller at dette er et voksende marked.

Når det gjelder omsetning på Internett, er den såvidt på vei oppover.

- Omsetningen er begrenset fordi vi lanserte TV3s nettsider først i juni i forbindelse med fotball-VM. Vi har ikke hatt noe produkt å selge før nå. Nettsidene er ment som en støtte for publikum og annonsører, forteller Lisberg.

Til toppen