BEDRIFTSTEKNOLOGI

Interfoto skifter beite

Med introduksjonen av Fotoware, har Interfoto beveget tyngdepunktet av sin virksomhet fra fotodistribusjon, til elektronisk billedbehandling og lagring.

Eirik Flaa
12. feb. 1997 - 18:00

Interfoto lanserte onsdag en ny programpakke for billedbehandling, som spesielt henvender seg til virksomheter med store fotoarkiver. Photo Ware er et klient/tjener basert system der mange av de tyngre oppgavene kjøres på serveren uten at brukeren merker forskjell.

- Dette er ingen konkurrent til Photoshop eller lignende billedmanipuleringsprogrammer. Photo Ware er først og fremst et lagrings- og klargjøringssystem for organisasjoner som trenger orden og effektivitet i billedbehandlingen sin, sier administrerende direktør i Interfoto, Egil B. Nilson til digi:data. Han legger til at programpakken er kompatibel med Kodaks API i DCS kameraene.

- Det vil si at man kan gå direkte inn i kameraet å gjøre de nødvendige endringer der, sier Nilson som legger til at Interfoto har inngått et samarbeid med Kodak rundt utviklingen av programvarekonseptet.

- Først og fremst gjelder dette et samarbeid i markedsføringen, men også på produktutviklingssiden har vi hatt nær kontakt med Kodak, sier Nilson.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.