JUSS OG SAMFUNN

Internasjonal tippesatsing på nett

Fremdeles like optimistiske når det gjelder pengespill på nett: Britiske Sportingbet.com lanserer den første verdensomspennende interaktive online-tippingtjeneste 19. oktober.

Therese Werenskiold
17. okt. 1998 - 09:48

Meningen er at denne websiden skal kunne tilby de mest konkurransedyktige oddsene på alle store sportsevenementer som sendes på TV, 24 timer i døgnet.

Sportingbet.com skryter av å være en meget behagelig måte å tippe på; du bruker bare datamaskinen din, og denne ene websiden. Og det beste av alt: Alle gevinster påstås å være skattefrie over hele verden...

Ifølge Datamonitor Research er online-tipping eller online-spill en av de kommende suksess-forretninger på Internett (se relaterte artikler om GMG i margen til høyre, red. anm.). Selskapet har estimert en omsetning på ti milliarder dollar (gjelder hele verden) innen år 2002.

Sportingbet.com er hjertebarnet til en av Europas mest suksessfulle uavhengige bokhandlere, Mark Blandford, og har sin base på den britiske skatteparadis-øya Alderney. Likevel er selskapet, i følge seg selv, totalregulert og opererer innenfor både britisk og internasjonalt regelverk.

Tippetjenesten tilbyr brukerne både sikkerhet og anonymitet. Blant sportsevenementer det er mulig å tippe resultater på er fotball, hesteveddeløp, cricket, golf, tennis, formel 1, boksing, rugby, baseball, ishockey og basketball.

Gründeren Blandford sier i en pressemelding at målet er å tilby den mest spennende av alle sports-tippetjenester på Internett i dag, sammen med høy standard på tjenesten i et trygt og lisensiert miljø.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra