Internett på ti minutter fra Telenor Direkte

Telenor Direkte lanserer en ny serie ferdigkonfigurerte PC-er som gjør det til en lek å installere Internett, enten du har analog eller digital telefonlinje.

Telenor Direkte lanserer en ny serie ferdigkonfigurerte PC-er som gjør det til en lek å installere Internett, enten du har analog eller digital telefonlinje.

Med de nye PC-ene fra Telenor Direkte kan du koble deg opp mot Internett uten å måtte studere bibeltjukke manualer. Konseptet, som er kalt Point and Play, innebærer at et Internett-ikon fra Telenor ligger på skrivebordet allerede første gang brukeren skrur på maskinen.

- Dersom modemet er koblet til, er det bare for brukeren å klikke på ikonet. Oppringning til Telenors internettnode skjer automatisk, sier produktsjef i Telenor Direkte Dag Kristoffersen til Digi. Han forklarer at alt brukeren trenger å gjøre er å legge inn enkle personopplysninger.

- Det vil ta omtrent tre minutter å registrere seg, og vi regner med at hele prosessen vil ta omkring 10 minutter, sier Kristoffersen og forteller at Point and Play vil være tilgjengelig både for kunder med digital og analog telefonlinje.

- PC-ene leveres enten med analogt modem eller ISDN-kort. Prinsippet for brukeren blir det samme, sier Kristoffersen

Telenor direkte vil bruke Point and Play-konseptet som hovedattraksjon i en forestående kampanje myntet mot eksisterende småbedriftskunder.

- Vi sender ut et tilbud til våre eksisterende kunder. I første omgang regner vi med å selge rundt 300 maskiner, men vi håper på å selge mellom 1000 og 1500 i løpet av året, sier Kristoffersen som venter at andre PC produsenter vil kopiere konseptet.

- Såvidt jeg vet er vi de eneste som kan tilby dette, men det tar sikkert ikke lang tid før andre er på markedet med det samme, avslutter Kristoffersen.

Til toppen