BEDRIFTSTEKNOLOGI

Internett-scanner fra HP

Hewlett-Packard har nå lansert en rekke kjappe, billige og intranettvennlige flat-scannere. Prisene starter fra USD 799.

Caspar Lund
13. aug. 1997 - 11:30

HP Scanjet 6100C er navnet på den nye serien og vil være kompatibel med både Macintosh og Wintel-maskiner. Scannerne vil komme med mye programvare slik som Adobe Acrobat 3.0, Adobe Phtotshop LE, Caeres OmniPage og Corel Web.Graphics Suite (kun for Windows).

HP sier at deres Intelligent Scanning Technology gjør det mulig for Scanjet 6100C å utnytte lyset bedre og at det ferdige resultatet vil bli helt uten forvrengninger og feil. Den nye teknologien bygger på at den scannede informasjonen blir behandlet i scanneren og, ikke som tidligere, på en ekstern datamaskin. Talsmenn fra HP mener at dette vil føre til raskere og mer effektiv bildebehandling..

Scannerne er rettet mot bedrifter som vil scanne og publisere bilder gjennom intranett eller Internett. Ved bruk av Acrobat vil man - ved å konvertere resultatet til pdf-format - kunne publisere resultatet uten noen konverteringsproblemer, skriver HP i en pressemelding.

I tillegg til programvaren som følger med er det mulig å kjøpe ekstra maskinvare slik som en 50-siders papirmater til USD 499, slide-adapter som gjør det mulig å scanne dias og utstyr som gjør det mulig å scanne gjennomsiktige gjenstander.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.