Internett-skaperen Vint Cerf til NTNU

Onsdag kommer Vint Cerf til NTNU i forbindelse med arrangementet Google Speaker Series.

Onsdag kommer Vint Cerf til NTNU i forbindelse med arrangementet Google Speaker Series.

Vint Cerf er kjent som en av skaperne bak Internet og han var med og grunnla ”the Internet Society” (ISOC) hvor han var organisasjonens første president. Han er visepresident i Google med tittelen Internet Evangelist.

Foredraget vil ta for seg flere tema. Cerf vil blant annet gå inn på Internets nåværende status, enkelte teknologiske forandringer som driver utviklingen av Internet og noen globale politiske tema i forhold til Internet.

Google Speaker Series med Vint Cerf befester nok engang Trondheims tittel som Norges teknologihovedstad. Studenter og andre interesserte har en unik mulighet til å stille spørsmål til en av skaperne bak Internet sier presseansvarlig hos Online, Katarina Markussen Hunstad.

Google Speaker Series arrangeres av Online, Linjeforeningen for informatikk og Abakus i samarbeid med NTNU og Google. Det er en foredragsserie hvor Google inviterer foredragsholdere fra ulike land til Trondheim. Disse foredragsholderne har en ting til felles: de er eksperter innenfor sitt område. Målet er å vise studenter i Trondheim hva som skjer i andre akademiske og kommersielle miljø for å inspirere til nye bidrag. Det er 4. gangen dette arrangeres og foredragene er åpne for studenter og andre interesserte.

Online er en av de yngste linjeforeningene ved NTNU og samler studenter som studerer bachelor eller master i informatikk. De holder ulike arrangement for sine studenter, alt fra faglige kurs og bedriftspresentasjoner til sosiale arrangement som fadderuke for nye studenter.

Til toppen