Internettbank gir bort 150.000 WAP-telefoner

Internettbanken Intelligent Finance (IF) har inngått en avtale med det britiske BT Cellnet om å tilby 150.000 IF-kundergratis WAP-telefoner.

Gratistelefonene vil bli gitt bort til de 150.000 første kundene som setter opp en lønns- og kredittkortkonto hos IF, som skal lanseres i juli 2000, skriver netimperative.

IFs- tjenester vil bli WAP-tilpassede slik at kundene kan benytte mobiltelefonen til å sjekke saldoen og betale regninger med. Potensielle kunder kan registrere seg online for mer informasjon om IFs tjenester, produkter, og WAP-telefonens spesifikasjoner.

For BT betyr PR-stuntet en mulighet til å sparke i gang det fremdeles noe stillestående WAP-markedet for alvor. Målet er å få flere kunder til å oppdage og ta i bruk mobilt Internett - i første omgang gjennom helt enkle WAP-tjenester.

IF tar mål av seg å bli en "multi-kanal-bank", der kundene kan aksessere sine konti fra såvel hjemmetelefonen som via Internett og WAP. BT Cellnet lanserte sin WAP-tjeneste i januar i år og introduserte en forhåndsbetalt WAP-pakke i april.

Til toppen