BEDRIFTSTEKNOLOGI

Internettkunder fra Enitel må aktivt velge Tele2

Enitels tidligere Internett-kunder må aktivt velge Tele2 som ny Internett-leverandør. Ifølge administrerende direktør i Tele2, Markus Täkte, byr det ikke på problem å få kundene til frivillig å velge Tele2.

1. okt. 2001 - 07:16
Tele2 Norge ASEnitel ASA

Ifølge Markus Täkte bød det ikke på problem å få portert over telefonikundene til selskapet. - Fra og med onsdag ble alle de 75.000 telefonikundene overført til Tele2 takket være Telenor, sier han.

Når det gjelder Internett-kundene til Enitel, så må de velge Tele2 som Internett-leverandør aktivt. - Vi klarte ikke å etablere en automatisk løsning for dette, sier han.

Täkte vil ikke si hvor mange av de 65.000 Internettkundene som har valgt Tele2 så langt, annet enn at Tele2 er positive til resultatet.

Han er også fonøyd med at det viser seg at de færreste Enitelkundene også var kunder av Tele2. - Vi har også sett at det er lite dobbeltbookning av Internett og telefonikunder.

For Tele2 betyr det at jo mindre overlapping jo flere reelle kunder, og jo bedre forretning ligger det i de nye kundene.

Dette bekrefter da også Täkte overfor digi.no.

Han sier at selskapet vil holde den gamle Enitelplattformen oppe noen dager til før den blir stengt, slik at etternølerne kan registrere seg. Når Enitel-plattformen stenges forsvinner også internettforbindelsen til de som ikke har registrert seg. Da må veien gå via Tele2s kundservice.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra