BEDRIFTSTEKNOLOGI

Internettsamarbeidet i boks

Telenor og Schibsted er blitt enige med Konkurransetilsynet om å gjøre endringer i avtalen mellom de to selskapene om internettsamarbeid. Viktigste punkt er at SOL ikke skal ligge som ferdig hjemmeside på programvare fra Telenor.

Frode Eriksen
17. juni 1997 - 19:20

Norges største Internett-samarbeid har dermed fått klarsignal fra Konkurransetilsynet. Telenor og Schibsted må forplikte seg til en rekke endringer, men hovedtrekkene i fusjonen står ved lag.

Telenor og Schibsted har forpliktet seg til flere tiltak. Blant disse er at SOL skal gi alle internettbrukere og aksessleverandører lik tilgang til SOL på ikke-diskriminerende vilkår. SOL skal ikke være ferdig installert hjemmeside på programvare fra Telenor Nextel. Programvaren skal inneholde en installasjonsprosedyre som gir brukeren anledning til å velge sin fremtidige startside selv når varen installeres.

Avtalen mellom Konkurransetilsynet og Telenor/Schibsted gjelder i to år fra 17. juni og inneholder en klausul om reforhandling dersom markedsforholdene endres vesentlig i løpet av de to årene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.