IP-mobil gir billige samtaler

Telenordic lanserer det de hevder er markedets laveste priser for utenlandssamtaler fra mobil til mobil.

Telenordic lanserer det de hevder er markedets laveste priser for utenlandssamtaler fra mobil til mobil.

Det norske teleselskapet Telenordic lanserer det de hevder er markedets laveste priser for utenlandssamtaler fra mobiltelefon til mobiltelefon. Gjennom å ringe over Internett med helt ny teknologi kan nordmenn ringe hvor som helst i verden, med kun én lavpris å forholde seg til, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Som de første i Norge lanserer vi nå en «verdenspris» på IP-mobil. Brukeren betaler kun 2,99 kroner per minutt, uansett hvilket land vedkommende ringer til, og uansett om det er fasttelefon eller mobiltelefon som benyttes. Telenordics «GlobalLife» skal kapre det norske markedet på mobil utenlandstrafikk, sier administrerende direktør Mads Jacobsen i Telenordic AS.

Jacobsen mener han reduserer prisen på utenlandssamtaler til og fra Norge med opptil 87 prosent av dagens veiledende priser fra konkurrentene.

Han viser til at minuttprisen til Storbritannia er 7,49 kroner dersom du ringer mobilt med Telenor Privat abonnement. Med GlobalLife derimot vil den samme samtalen koste 2,99 kroner per minutt.

GlobalLife fordrer ikke at man bytter mobilabonnement.

– Selv om du er kunde hos en konkurrerende operatør vil du likevel kunne være kunde hos Telenordic. Du bestiller bare GlobalLife i tillegg til det abonnementet du har fra før, og fordi du kun betaler for bruk, slipper du nye abonnementsavgifter, forsikrer Jacobsen.

GlobalLife lanseres som forhåndsbetalt tjeneste der kunden lader en telekonto direkte fra Telenordics nettsted.

Telenordic er datterselskap til det svenske, børsnoterte selskapet One2Com AB. Det tilbyr mobil-, fasttelefon- og bredbåndsabonnementer samt mobiltelefoner til både privatpersoner og bedrifter. Det er etablert i Oslo, Åndalsnes og Kristiansund, og har 250 ansatte.

    Les også:

Til toppen