– iPhone eksploderte

Mens fireåring lå og sov.

– iPhone eksploderte
Bilde:

Stockholm (NTB): Svenske Mikael Lindmark (38) forteller at han våknet om natten da datterens iPhone eksploderte.

Først dagen etter skjønte han at smellet kom fra fireåringens mobiltelefon, skriver avisa Aftonbladet. Den var sprukket og fullstendig ødelagt.

– Tenk hva som kunne ha skjedd hvis datteren min hadde hatt den i hånden. Eller hvis jeg hadde hatt den ved øret, sier Lindmark.

Mobiltelefonen var opprinnelig hans egen, men han hadde gitt den til datteren som brukte den til å ta bilder og spille mobilspill.

Da Lindmark ringte Apples kundestøtte, ble han fortalt at det er vanlig at over to år gamle iPhoner «sprekker innenfra». Grunnen er at batteriet kan svulme opp når det blir gammelt.

Apple har så langt ikke kommentert hendelsen overfor Aftonbladet. Tidligere har selskapet opplyst følgende til avisa Metro:

– Det har skjedd at batteriet har svulmet opp. Batteriet har gått ut, og i stedet for å lekke batterisyre, utvider det seg, opplyste selskapets kundetjeneste i forbindelse med en lignende hendelse i februar.

Den gang oppdaget en svensk mann at iPhonen hans hadde sprukket og tilsynelatende eksplodert mens den lå i et skap. (©NTB)