IT-arkitekter får sin egen forening

På torsdag starter en norsk avdeling av International Association of Software Architects (IASA).

På torsdag starter en norsk avdeling av International Association of Software Architects (IASA).

International Association of Software Architects (IASA) er en plattformuavhengig, ikke-kommersiell organisasjon som drives på frivillig basis av IT-arkitekter, for IT-arkitekter. De jobber for å styrke og definere rollen som IT arkitekt.

– England har det, Tyskland har det, Sverige har det. Nå etableres det endelig et lokalt IASA-chapter for norske IT-arkitekter som ønsker å bringe sin egen karriere og profesjonen videre, sammen med andre arkitekter, sier Inge Stubdal. Han er verdens første Microsoft-sertifiserte arkitekt.

Med seg på den norske satsingen har han fått med seg Bjørn Semundseth, daglig leder i Miles IT Oslo, og også kjent som gründer og leder av First Tuesday.

I forbindelse med det første møtet i Norge kommer Paul Preiss, President for International Association of Software Architects (IASA), for å holde åpningsforedraget, på Smuget i Oslo, torsdag 6. april klokken 1800.

Det norske initiativet støttes av IBM, Miles IT og Microsoft. Alle som har interesse for IT-arkitektur er velkomne og både arrangementet og medlemskapet er gratis.

Til toppen