IT-arkitekter får sin egen forening

På torsdag starter en norsk avdeling av International Association of Software Architects (IASA).

International Association of Software Architects (IASA) er en plattformuavhengig, ikke-kommersiell organisasjon som drives på frivillig basis av IT-arkitekter, for IT-arkitekter. De jobber for å styrke og definere rollen som IT arkitekt.

– England har det, Tyskland har det, Sverige har det. Nå etableres det endelig et lokalt IASA-chapter for norske IT-arkitekter som ønsker å bringe sin egen karriere og profesjonen videre, sammen med andre arkitekter, sier Inge Stubdal. Han er verdens første Microsoft-sertifiserte arkitekt.

Med seg på den norske satsingen har han fått med seg Bjørn Semundseth, daglig leder i Miles IT Oslo, og også kjent som gründer og leder av First Tuesday.

I forbindelse med det første møtet i Norge kommer Paul Preiss, President for International Association of Software Architects (IASA), for å holde åpningsforedraget, på Smuget i Oslo, torsdag 6. april klokken 1800.

Det norske initiativet støttes av IBM, Miles IT og Microsoft. Alle som har interesse for IT-arkitektur er velkomne og både arrangementet og medlemskapet er gratis.

Til toppen