IT-bedrift vokst 128 prosent i syv år på rad

eWork har hatt en gjennomsnittlig årlig vekst på 128 prosent gjennom de siste syv årene og topper listen.

IT-konsulentmegleren eWork er kåret til Årets Raskest Voksende Selskap i Sverige.

eWork, som er Nordens ledende IT konsulentmegler, har hatt en gjennomsnittlig årlig vekst på 128 prosent gjennom de siste syv årene og topper dermed listen. I dag er omlag 26 000 konsulenter knyttet til eWork, som sørger for at kundene får tilgang til den beste kompetansen og at kvalifiserte IT konsulenter får spennende oppdrag. Listen over Årets Raskest Voksende Bedrift utarbeides av Ahrens & Partner.

eWorks forretningsidè er å gi selskaper, myndigheter og organisasjoner tilgang til akkurat den IT-kompetansen de etterspør og der eWork gjennomfører all administrasjon rundt oppdraget. eWork har ingen egne konsulenter som er ansatt. Valget av IT konsulenter foregår gjennom et utvalg blant de 26 000 IT konsulentene i eWorks nettverk. Gjennom en kvalitetssikret utvalgsprosess tilbyr eWork kunden den beste kompetansen for oppdraget.

- I dag har vi 26 000 IT konsulenter fra alle de nordiske landene i vårt nettverk. Det finnes ingen andre konsulentselskaper som kan matche dette antallet, hevder konsernsjef Clas Ruthberg i eWork.

Til toppen