IT-debatt samler norske topper

Carl I. Hagen og en rekke IT-topper samles til debatt om norsk IT-bransje og manglende interesse på Stortinget.

Carl I. Hagen og en rekke IT-topper samles til debatt om norsk IT-bransje og manglende interesse på Stortinget.

Under navnet Cisco Strategy Group arrangerer deler av den norske IT-bransjen en debatt om betingelsene og fremtiden til norsk IT-bransje. Debatten, som skal gå av stabel på Hotel Bristol 1. juni klokken 9:00, samler en rekke topper fra IT-bransjen og politisk sektor.

Bak Cisco Strategy Group står Cisco selv, IBM, Software Innovation, BaneTele, Tandberg, Teleplan, Consorte og PR-byrået Gambit H&K.

"Norge som teknologinasjon er i liten grad berørt i de politiske partienes programmer før Stortingsvalget. Dette til tross for at næringen samlet sett er Norges nest største og spiller en sentral rolle i utviklingen av en mer moderne og konkurransedyktig nasjon i årene fremover. Er Norge i ferd med å bli en sinke eller kan vi fortsatt ta lederskap? Hvordan vil norske politikere utvikle Norge som teknologinasjon, til beste for forbrukere, næringsliv og offentlig sektor?", skriver CSG i innbydelsen

Debatten innledes av IBM Norge-sjef Morten Thorkildsen debattpanelet vil bestå av representanter for norsk politikk og næringsliv:

moderator Terje Osmundsen, ansvarlig redaktør i Mandag Morgen

Carl I. Hagen, formann i Fremskrittspartiet

Olav Akselsen, Arbeiderpartiets næringspolitiske talsmann og leder av Næringskomiteen

Ivar Kristiansen, Høyres næringspolitiske talsmann

Terje Mikalsen, velkjent investor og næringslivsmann

Eilert Hanoa, leder IKT-Norge og gründer av Mamut ASA

Her kan du lese mer.

Til toppen