IT-Fornebu er i mål, alt er fylt opp

IT-Fornebu er i mål, alt er fylt opp

Det gamle terminalbygget på Fornebu er nå fylt opp, primært med mange små IT-selskaper.

IT-Fornebu har lenge slitt med å fylle opp med bedrifter, men i en pressemelding i dag går det fram at det nå er 100 prosent fullt i Terminalbygget, IT Fornebu.

- For øyeblikket er det venteliste for å komme inn som leietaker for noen mindre aktører, men det vil bli noe ledig i desember, sier markedssjef Kjetil Krutnes i IT Fornebu Eiendom.

IT-Fornebu jobber nå med å få detaljene på plass for å igangsette nybyggene. Her er det primært større aktører som man ønsker.

Siste skudd på stammen av bedrifter på IT Fornebu er IT-selskapene QualiSoft, Xepto, Remiss, Meetcon og Fokus Krogsveen som flytter hovedkontoret sitt til Fornebu. I tillegg utvider AD Columbi og Seedforum sine lokaler.

Ferdig utbygget vil IT Fornebu totalt omfatte 123 000 kvadratmeter næringslokaler. Det eksisterende Terminalbygget utgjør 35 000 kvadratmeter.

IT Fornebu har i dag rundt 75 virksomheter tilknyttet senteret. I miksen inngår forskningssenteret Simula, en rekke innovative bedrifter som Ignis, SaveIT, Gamma Medica Ideas og AD Columbi, med tillegg av en rekke internasjonale merkenavn som Sony, Nikon, Symantec og Alcatel.

Til toppen