IT-mygg fra Tynset skal ha 20 nye hoder

Stadig flere SMB-bedrifter velger økonomisystemer fra Daldata. Nå må selskapet utvide.

IT-mygg fra Tynset skal ha 20 nye hoder

Stadig flere SMB-bedrifter velger økonomisystemer fra Daldata. Nå må selskapet utvide.

Tynset-baserte Daldata har solgt godt med økonomisystemer til små og mellomstore bedrifter. Totalt har Daldata 7.000 kunder i Norge, som betjenes av 90 ansatte fordelt på sju avdelingskontorer i Norge.

Nå må Daldata utvide, og lyser ut 20 nye stillinger.

- Utfordringen er å få på plass flere ansatte på de ulike stedene der vi er etablert, sier administrerende direktør Bjørnar Håkensmoen i Daldata.

Daldata er en totalleverandør av IKT-løsninger for SMB bedrifter, og leverte et godt resultat i fjor med en totalomsetning på 89 millioner kroner som er en økning fra 72,7 millioner kroner i 2006.

Driftsresultatet før skatt var på 4.56 millioner kroner som er en forbedring fra 1.04 millioner kroner året før. Selskapet som ifjor feiret 25 år hadde dermed sitt beste år noengang i 2007.

Det er spesielt innenfor salg av økonomisystemene Duett og InfoEasy og driftløsninger, maskinvare at Daldata opplevde sterk vekst samtidig som selskapet også opplevde økende etterspørsel etter tjenester innenfor systemutvikling, kurs og konsulentvirksomhet i sterk konkurranse med andre store aktører.

Daldata har hovedkontor på Tynset og er representert i Oslo, Bergen, Elverum, Stjørdal, Otta og Folldal.

Til toppen