SIKKERHET

IT-sikkerhet ikke tema under «oljemessa» i Stavanger. Watchcom-leder er sjokkert

Watchcom fikk ikke holde innlegg om IT- og OT-sikkerhet for offshoreindustrien under ONS-konferansen.

Cybersikkerhet er ikke et eget punkt på programmet under energikonferansen ONS (Offshore Northern Seas) i Stavanger. Det reagerer Tormod Fjellgård i Watchcom kraftig på. Bildet er fra en av messehallene under konferansen i 2018.
Cybersikkerhet er ikke et eget punkt på programmet under energikonferansen ONS (Offshore Northern Seas) i Stavanger. Det reagerer Tormod Fjellgård i Watchcom kraftig på. Bildet er fra en av messehallene under konferansen i 2018. Foto: Carina Johansen/NTB
25. aug. 2022 - 05:00

Mange mener faren for cyberangrep mot norsk offshorevirksomhet er blitt ekstra stor på grunn av betydningen norsk gass har fått for energiforsyningen til Europa etter Russlands invasjon av Ukraina. Likevel er ikke cybersikkerhet nevnt i programmet under den store energikonferansen ONS som arrangeres i Stavanger fra 29. august til 1. september.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.