IT-studenter kan vinne hospiteringsplass

Drømmen for studenter er å få lov til å prøve seg i bedriften mens man er student. Dette kan nå bli mulig.

Nye tall fra en undersøkelse gjennomført i 2006 av Universum Communications blant 3459 avgangsstudenter innen økonomiske og teknologiske fag, viser at så mange som 33 prosent av studentene ønsker å bli kjent med en potensiell arbeidsgiver ved å få jobbe hos bedriften på prosjekt eller sommerjobb mens man fortsatt er student.

Nå får studentene muligheten til å vinne en slik opplevelse.

PricewaterhouseCoopers, Siemens og Steria utlyser, i samarbeid med www.dinressurs.no, prisen til henholdsvis Årets økonomistudent, Årets teknologistudent og Årets IT-student.

Utmerkelsen går til tre studenter som i skoleåret 2006/2007 har engasjert seg i studiene, studiemiljøet og inspirert sine medmennesker. Prisene deles ut under årets gallakveld – Universum wards i mai.

Studenten kan vinne følgende opplevelse, avhengig av egne ønsker og hvor langt han/hun har kommet i studiene:

  • En hospiteringsperiode hvor studenten plasseres i et egnet miljø i organisasjonen med fadder som tar studenten med rundt i organisasjonen, for å gi et inntrykk av miljøet og hvordan organisasjonen arbeider.
  • En form for spesialforberedt «sommerjobb» som studenten selv kan være med på å gi innhold. Prosjektet studenten jobber med kan så videreutvikles til startfasen på en siviloppgave/hovedoppgave/doktorgradsarbeid.

Årets Student må være heltidsstudent på en økonomi-, teknologi- eller IT-utdannelse. Søknaden sendes inn elektronisk via www.dinressurs.no, og søknadsfristen er 15. mars 2006.

Les mer om:
;