IT Synergi kapret Microsoft

Sliter du med å installere et nettverkskort? Får du ikke skriveren til å fungere? Har du problemer med Internett-tilkoblingen? Da kan denne mannen hjelpe deg.

Sliter du med å installere et nettverkskort? Får du ikke skriveren til å fungere? Har du problemer med Internett-tilkoblingen? Da kan denne mannen hjelpe deg.

Det begynner å flaske seg for Sylling-selskapet IT Synergi. Firmaet har spesialisert seg på å tilby teknisk assistanse til hjemmebrukere og små bedrifter over hele landet, og stadig flere bransjeaktører later til å mene at det kan lønne seg å outsource denne typen virksomhet.

- Vi har nå inngått en samarbeidsavtale med Microsoft som innebærer at de vil flette våre kundestøttetjenester inn i hele sitt system, forteller daglig leder Åge Lindgren i IT Synergi til digi.no.

I prakis betyr dette at Microsoft-kunder over hele landet vil få tilbud om teknisk bistand fra en av IT Synergis 61 teknikere innen maksimalt 48 timer dersom behovet for hjelp skulle oppstå.

Teknikeren kommer gjerne hjem til deg og kan blant annet hjelpe deg med å installere og avinstallere kort for tilleggsutstyr - eksempelvis lydkort, ISDN- kort, nettverkskort og kontrollere - oppgradere eller installere operativsystem og annen programvare, skrivere, skannere og annet periferutstyr, eller rett og slett hjelpe deg med å koble din maskin til Internett.

IT Synergi tilbyr også oppstartskurs for brukere med liten eller ingen IT-erfaring fra før. Dette er kurs som hovedsakelig omfatter Windows og bruk av Internett og e-post, men selskapet arrangerer også innføringskurs i kontorpakken Office eller andre Microsoft-programmer.

Microsoft-avtalen er den ferskeste i rekken av en etter hvert imponerende partnerliste for IT Synergis del:

- Vi har inngått samarbeid med flere bredbåndstilbydere, deriblant Telenor, vi skal i gang med et samarbeid med Næringsakademiet og Strax, og vi har også et viktig samarbeid med Expert-kjeden, forteller Lindgren. På partnerlisten ellers finner en selskaper som Sense, Freewave, Aircom, Bluecom og Tele2.

Om du skulle benytte deg av IT Synergis "hjemmehjelptjeneste" via for eksempel Telenors "Rett på nett"-tilbud, så er bistanden inkludert i prisen. Ellers fakturerer IT Synergi sine kunder 998 kroner for den første timen - inklusive moms og reise - deretter koster hver time 558 kroner.

Til toppen