RESULTATERFINANS

Itera fortsetter veksten

IT-selskapet Itera leverte god vekst i første halvår.

Itera, Arne Mjøs
Itera, Arne Mjøs
8. juli 2011 - 13:40

Det børsnoterte IT-selskapet Itera er tidlig ute med sine kvartalstall. Selskapet kunne for andre kvartal 2011 vise til driftsinntekter på 111,7 millioner kroner, mot 86,3 millioner kroner samme kvartal i fjor.

For første halvår leverte selskapet driftsinntekter på 212,2 millioner kroner, fra 172,6 millioner kroner samme periode året før. Det melder selskapet i en børsmelding fredag.

Den organiske veksten er på 30 prosent i andre kvartal, sett i forhold til samme kvartal i fjor mens den er på 23 prosent siste halvår. Driftsmarginen endte på 2,9 prosent for kvartalet og 3,2 prosent for halvåret – noe som er en marginal nedgang fra samme periode i 2010.

Driftsresultatet endte med et overskudd på 3,2 millioner kroner i andre kvartal, noe som er en forbedring fra 2,6 millioner kroner i andre kvartal 2010. Antall ansatte gar steget med 22 personer til 414 ansatte, og de siste 12 månedene har antall ansatte økt med 16 prosent.

- Gruppen står fast på strategien og vi er fornøyd med utviklingen på alle definerte områder. Markedet er positivt og vi ser en økende tendens i at kundene utnytter den fulle bredden av Iteras tjenester, sier toppsjef Arne Mjøs i en kommentar til tallene.

Kvartalstallene har blitt tatt labert imot på Oslo Børs. Aksjen har ikke vært omsatt fredag.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.