AVTALER & KONTRAKTER

Itera signerer med advokater

Skal drifte, overvåke og supportere 140 ansatte.

5. juli 2011 - 11:11

Arntzen de Besche har signert en 3-årig driftskontrakt med Itera-selskapet Itera Networks. Avtalen omfatter overvåkning, drift og support for advokatfirmaets lokasjoner og 140 ansatte. Det melder Itera i en børsmelding tirsdag.

Itera Networks har i lengre tid jobbet mot kunnskapsintensive bedrifter hvor behovet for samhandling og lagring av strukturkapital er stort, og har blitt en betydelig driftsaktør innen advokatbransjen.

- Arntzen de Besche fant det naturlig å velge en IT-leverandør med fokus på advokatbransjen og som i tillegg opplevdes som fleksibel og kundenær. Spisskompetanse innen Worksite var også en viktig faktor. Itera Networks har lang erfaring med drift av advokater og tjenestekonsepter rettet mot advokatbransjen, uttaler Thomas Nordby, Managing Partner i Arntzen de Besche.

- Vi ser frem til et langt og fruktbart samarbeid med Arntzen de Besche. Avtalen innebærer spennende utfordringer for vårt sterke miljø innen funksjonell outsourcing, og vil bidra til at vi utvikler oss ytterligere på dette området, sier Jon Erik Høgberg, adm. dir. i Itera Networks.

Det er ikke opplyst om verdien av avtalen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.