JUSS OG SAMFUNN

Itt'no' playboy.no

Media Holding viderefører ikke den amerikanske suksessen med Playboy på nett. Sten Ture Jensen avviser særdeles kontant at det foreligger planer om en web-utgave for den norske versjonen av mannfolkbladet.

Therese Werenskiold
27. mai 1998 - 13:43

På domeneadressen www.playboy.no ligger det i dag bare selskapsinformasjon om Media Holding. Selskapet har i tillegg lagt ut identisk det samme materialet på webadressen www.mediaholding.no.

Roland Rabben, ansvarlig for nye medier i Media Holding, har nylig uttalt til norske medier at norske Playboy sannsynligvis kommer til å lanseres på Internett enten før eller samtidig med når bladene Lek og Coctail forsvinner ut av Media Holding-sfæren.

Både sjefredaktør Wenche Steen i Playboy og administrerende direktør Sten Ture Jensen i Media Holding avviser dette overfor digi.no. Det finnes dermed blant annet ingen planer om noen form for erotisk kyberklubb som etter kort tid har slått godt an i USA.

Jensen opplyser at Media Holding bare har lisens for å utgi bladet Playboy på norsk. Det finnes en egen lisens for Internett, og en egen for TV. Kinnevik har lisens på TV-kanalen Playboy Channel.

- Dette handler bare om en økonomisk avtale med Playboy i USA, understreker Jensen. - Lisensreglene er ikke noe strengere på nettet. Vi kan få lisens.

- Så hvis dere skal lansere playboy.no på Internett....

- Det skal vi IKKE!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.