iTunes kan få Windows til å låse seg

Reaksjonene på Apples iTunes-programvare for Windows er blandete. Noen mener iTunes er et suverent program, andre fortviler over PC-en som ikke vil starte.

Reaksjonene på Apples iTunes-programvare for Windows er blandete. Noen mener iTunes er et suverent program, andre fortviler over PC-en som ikke vil starte.

Ifølge News.com vil ikke Apple oppgi hvor mange som til nå har lastet ned Windows-utgaven av selskapets musikkprogram, iTunes, men det oppgis at nedlastingsserverne har gått for fullt siden lanseringen torsdag i forrige uke.

    Les også:

I diskusjonsfora både hos Apple og andre steder er det svært mange som uttrykker seg positivt om iTunes, ikke minst de som også eier en Apple iPod.

News.com skriver at det likevel ikke er alle som har hatt like gode erfaringer med programvaren. En gjenganger er at iTunes får mange Windows 2000 Professional-maskiner til å krasje. I et av tilfellene som refereres fortelles det at maskinen etter at iTunes var blitt installert, ikke ville starte opp igjen, men at den låser seg under oppstarten.

Apple bekrefter overfor News.com problemene og lover å se på dem. I mellomtiden anbefaler selskapet brukere som opplever problemer om å starte opp Windows i "Sikkert modus" ved å holde nede Shift-tasten under omstarten, for så å avinstallere iTunes igjen. Men ifølge News.com oppgir mange at de heller ikke kommer inn i sikkerhetsmodusen til Windows. Da er trolig reinstallasjon av Windows den eneste løsningen.

digi.no har ikke hørt om norske brukere som har opplevd noe tilsvarende.

Til toppen