BEDRIFTSTEKNOLOGI

Java-palett gir enklere surf

StarNine har utviklet et Java-basert navigasjonsverktøy som gjør det like enkelt å navigere et nettsted som det er å manøvrere rundt på dine egen harddisk.

Jens Kanden
5. mai 1997 - 02:00

StarNine, selskapet bak WebSTAR - Web server-programvare for Mac, har utviklet LiveIndex, en Java-palett for navigering av komplekse nettsteder. Med LiveIndex kan innholdsprodusenter lage flytende navigeringspaletter som inneholder en logisk organisert indeks over nettstedet og bruker kjente fil- og mappemetaforer. LiveIndex er utviklet i sin helhet i Java.

Indeksen er live - det vil si at surfere kan aksessere sider på et nettsted på samme måte som de aksesserer sin egen harddisk. LiveIndex har også en funksjon for å prelaste visse filer inn i nettleserens hurtigminne for lynrask respons.

Interesserte kan tegne seg som betatestere ved å sende en e-post til liveindex-beta-request@starnine.com med subscribe i subject-feltet. Ytterligere informasjon og instruksjoner vil bli tilsendt elektronisk.

LiveIndex kan kjøre på 7.5 eller senere versjon av Mac OS med Motorola 68030-, 68040- eller PowerPC-prosessor. Den kan også kjøre under Windows 95 og NT. Starnine er et datterselskap av Quarterdeck.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.