BEDRIFTSTEKNOLOGI

Java utviklingsverktøy for AS/400

Synon vil denne uken lansere en tynn-klient egenskap for sitt Synon/2E AS/400 utviklingsverktøy som lar utviklere bruke weben som et brukergrensesnittlag.

22. sep. 1997 - 08:10

Applikasjonspresentasjonslag utviklet med den kommende 6.0 oppgraderingen av Synon/2E, kan bli utviklet som Java. I tillegg vil produktet støtte RPG (Report Program Generator) og Cobol skjermer. Det objektbaserte web-grensesnittet kan kjøres på en NT-basert web-server.

Det er CST (Client/Server Technology) Inc. som står bak teknologien, og Synon har lisensiert denne for å integrere den inn i Synon/2E objektmodeller og produserer det representanter for begge selskapene hevder er 100% Pure Java JDK 1.1 objektkildekode. Representanter for Synon sier at å behandle Java som et API-basert gjenstand representerer en ny tankegang blant utviklere.

Synon vil annonsere de nye egenskapene ved Common Fall 97-messen i San Antonio. Den første utgaven krever en Windows NT server, men det er gitt løfter om at native AS/400 støtte vil komme i en senere utgivelse.

Synon/2E 6.0 vil bli tilgjengelig fra 1. oktober. Den lagdelte prissettingen starter på 30.000 dollar og går opp til 105.000 dollar.

(Kilde: TechWire)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.