Jens Kanden åpner salgsportal

I dag åpnes en egen portal på Internett for selgere og salgsinteresserte. Initiativtaker og ansvarlig redaktør for nettsidene er tidligere digi-direktør Jens Kanden.

- Salesmasters.biz skal være et nytteverktøy for selgere, salgsledere, forretningsutviklere, kremmere, gründere, og andre med interesse for salg, sier Jens Kanden.

Kanden har jobbet med salg og ledelse i 15 år, men forteller at han ofte, i likhet med mange av sine selgerkollegaer, har savnet tilgang på seriøs, men lettilgjengelig informasjon om salg som fag og håndverk.

- Idéen til og behovet for nettstedet salesmasters.biz kom som følge av overveldende respons på en serie salgsartiker jeg det siste halvåret har skrevet for nettavisen digi.no, sier Kanden som forteller at portalen er utviklet i tett samarbeid med Snapper AS, som står for publiseringsløsningen, og virtualena.com, som har laget designen.

- Vi har vært særdeles kostnadsbevisste i vårt arbeid med å utvikle Salesmasters.biz, noe vi skal fortsette med i den videre drift av portalen. Satsingen skal være lønnsom med inntekter fra annonser, sponsorater, og brukerbetaling allerede i 2003, og det krever en helt annen kremmerkultur enn de massive og kostbare portal- og nettavisesatsingene vi har sett de siste årene, sier Kanden og legger til;

- Jeg lærte jo en del av hva som fungerer bra og hva som fungerer dårlig i forbindelse med digital publisering etter mine fem år i digi.no. Det har vi tenkt til å utnytte til det maksimale.

Til toppen