RESULTATERFINANS

Jens Rugseth forlater Segmentor

Administrerende direktør i Segmentor, Jens Rugseth (bildet), hopper av for å ta ledelsen i et nytt selskap. Organizer-sjef Tom Hauge tar over roret i investeringsselskapet.

Sigvald Sveinbjørnsson
18. jan. 2001 - 20:38
GetronicsMerkantildataJens RugsethSegmentor

digitoday ASAOrganizer ASRogus

Rugseth var ikke tilgjengelig for kommentar da digitoday.no ringte - han var på tjenestereise i USA. Men fra sikre kilder får digitoday.no opplyst at Rugseth skal begynne i et oppstart-selskap innenfor sikkerhet og programvare et sted på Sørlandet.

Arthur Olafsendigitoday.noTom Hauge


Hauge kommer som fra sjefstillingen for e-posttjenesten Organizer. Landssjef for Norge, Magne Eggen tar over stillingen som sjef for dette selskapet.

For ikke lenge siden etablerte Segmentor seg med kontor i Sverige, hvor to stykker er ansatt for å styre selskapsporteføljen til den norske inkubatoren. Det skal også bli ansatt én person som skal følge det finske markedet.

Hauge har jobbet lenge i Segmentor, og begynte sin karriere i selskapet utleid av kommunikasjonskonsulentene i Woldsdal & Partnere.

Arthur Olafsen sier til digitoday.no at det ikke er sikkert hvem som blant annet vil bli styreformann i digitoday etter Jens Rugseths avgang.

- Det er en kabal vi skal legge nå, sier Olafsen til digitoday.no.

Om du ikke fikk det med deg: Segmentor er den eneste investoren i digitoday ASA, utenom de ansatte. Jens Rugseth er styreformann i digitoday ASA frem til nærmeste generalforsamling hvor nytt styre blir valgt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.