Jens Rugseth tar over i Skrivervik

Den tidligere markedsdirektøren i Skrivervik Data AS, Jens Rugseth, tar over som administrerende direktør etter Steinar Sønsteby som gikk til Merkantildata.

Den tidligere markedsdirektøren i Skrivervik Data AS, Jens Rugseth, tar over som administrerende direktør etter Steinar Sønsteby som gikk til Merkantildata.

Skrivervik skriver i en pressemelding at tidligere markedsdirektør, Jens Rugseth, tar over sjefstolen i Skrivervik Data. Rugseth tar over etter Steinar Sønsteby som sa opp sin stilling som administrerende direktør i Skrivervik Data fredag 3. januar til fordel for stillingen som direktør for Systemintegrasjon i det hurtigvoksende Merkantildatakonsernet.

Rugseth tar over et Skrivervik som går så det suser. Selskapet fortsetter å kapre andeler av det UNIX-basert arbeidsstasjonsmarkedet og selskapet leverte et overskudd på 28,7 millioner kroner av en omsetning på 369,7 millioner kroner. Det forventes gode tall for også for året som nettop er avsluttet.

- Jens Rugseth tar over med umiddelbar virkning. Selv om han er på seminar i Spania, har han allerede inntatt sitt nye kontor. Vi tror at Jens Rugseth er et meget godt valg på bakgrunn av hans faglige kompetanse og evne til å jobbe med mennesker, forteller markedskoordinator i Skrivervik Anne Kristin Bentzen til digi:data.

- Vi er i prosesson med å finne en ny markedsdirektør, og vi kommer til å søke både internt og eksternt etter den rette personen. Det er viktig å få en ny peron på plass så snart som mulig, forteller Bentzen.

Er du en kandidat?

- Jeg tror ikke det. Med kun tre år i databransjen føler jeg at det trengs en person med mer faglig erfaring i databransjen, avslutter Bentzen.

Jens Rugseth var ikke tilgjengelig for kommentar når denne artikkelen ble publisert.

Til toppen