Jippii blir mobiloperatør i Norge

Det finske mobilselskapet Jippii har inngått en avtale med NetCom, og blir dermed ny mobiloperatør i Norge. Hittil har Jippii kun levert mobiltjenester som ringelyder og logoer til norske mobilbrukere. Nå leverer de også tellerskritt.

Jippii Internet Services AS og NetCom undertegnet i dag en samarbeidsavtale som innebærer at Jippii vil tilby GSM-samtaler via NetComs GSM nett i Norge.

Dette kompletterer Jippiis portal i Norge som ble åpnet i vår. Denne portalen har hittil levert tilleggstjenester til SMS, som for eksempel ringetoner og logoer til mobiltelefoner.

-Jippii-portalen som ble åpnet i mars er blitt svært populær, sier daglig leder i Jippii, Christian Karlsson. Han mener portalen gjør det enkelt for selskapet å ekspandere til nye forretningsområder.

- Vi har i første omgang valgt å satse på GSM-tjenester. Denne tjenesten er allerede tilgjengelig i Finland og har fått en bra start. 15.000 av morselskapet
Saunalahti's GSM numre i Finland er allerede reservert, sier Karlsson i en pressemelding.

- Å kunne tilby GSM-telefoni via eksisterende operatører er et viktig internasjonalt satsingsområde for Jippii. Vi vil i nær fremtid tilby ytterligere tjenester i Norge og satser på å implementere den norske modellen i flere europeiske land hvor Jippii portalen er operativ.

Jippii vil være operative på NetComs nett i løpet av inneværende år, sier Karlsson.

Les mer om Jippii her:
Nettportal tilbyr online aksjehandel
Britney mest populær som ringelyd

Til toppen