Jippii: Slutt på ringelyd-diskriminering for Motorola-mobil eiere

Jippii Group Oyj kunngjør nå at de er det første selskapet i verden som lanserer ringelyder for Motorolas nyere mobiltelefoner.

Jippii Group Oyj kunngjør nå at de er det første selskapet i verden som lanserer ringelyder for Motorolas nyere mobiltelefoner.

Nå kan mobil-eiere med både Nokia og Motorola-telefoner motta ringelyder fra Jippii.

I en pressemelding forteller selskapet at ringelydene støttes av de nyere Motorola-telefonene, inklusive V2288, og er i første omgang tilgjengelige for brukere i Storbritannia, Norge og Finland.

Og Jippii er stolte av avtalen med Motorola.

- Vi er svært stolte av at vi er det første selskap til å utvikle innhold og programvare for å skape og sende ringelyder til Motorolas mobiltelefoner. Dette er en meget god begynnelse for oss som en uavhengig samarbeidspartner, for å lage mobile tjenester for alle typer terminaler fra alle produsenter, sier Christian Karlsson i Jippii Norge.

Det Saunalahdi-eide mobilselskapet lanserer samtidig en ny tjeneste de kaller JAM (Jippii Automatic Music) for Nokias mobiltelefoner. JAM inneholder nesten ett tusen ringelyder sammen med et unikt ringelyd-komponerings verktøy hvor den enkelte bruker kan skape sin egen ringelyd, forteller Karlsson.

Han hevder at programmet kan lage ringelydskvaliteter som man ikke har hørt tidligere.

Til toppen