Jobbportalen over alle jobbportalers jobbportal

Synes du det er vanskelig å finne frem i jobbportal-jungelen? Husker du ikke navnet på alle nettstedene som tilbyr ledige stillinger? Doménepiraten Jonny Omark har, ifølge seg selv, fått en genial idé, og er svært svært stolt over å ha kapret det fantastiske domenenavnet "Ledigjobb.com".

På "ledigjobb.com" skal Johnny Omark samle lenker til andre portaler som tilbyr oversikt over ledige stillinger. Ledigjobb.com skal ikke selv formidle stillingsannonser, men formidle navn på nettsteder som formidler stillingsannonser.

I dag er ikke listen så lang, men nettstedet er ganske ferskt. Av de nettbaserte jobbsøktjenestene det pekes til på ledigjobb.com i skrivende stund, er StepStone, Aetat, Jobline, Jobbnett og Deltidsjobb.

Omark har blant annet glemt JobMatch, FINN jobb, Jobpilot, Topjobs, Nettjobb, Jobworld, Futurestep, SOL jobb og karrière, MSN jobb og karrière, alle studentportalene som tilbyr ledige stillinger eller oversikt over disse, alle rekrutteringsselskapene og hodejegerne med egne rekrutteringstjenester ...

Blir listen komplett og oversiktlig nok, kanskje Omarks idé ikke er til å kimse av. Kanskje han faktisk har lagt gullegget!

Hvem vet?

Inntil videre har du antakelig større glede av å bokmerke denne artikkelen, og gå til oversikten over relaterte dokumenter nedendunder. Trykk Ctrl-D nå, for eksempel.

Til toppen