Jobline favner om studentene

Rekrutteringstjenesten Jobline tilbyr nå nettbasert karriererådgiving, CV-tips, informasjon og artikler spesielt rettet mot studenter og nyutdannede.

- Joblines nye studenttjeneste tilbyr alt studenter trenger for å være godt forberedt når de skal se etter sin første jobb etter endt utdanning, sier administrerende direktør Toon Bouten, i Jobline

International.

Jobline Norge samarbeider med både utdanningsinstitusjoner og studentorganisasjoner, og Haakon Gellein (som er direktør for Jobline i Norge) sier den nye tjenesten kompletterer selskapets samarbeid med NæringsAkademiet og ANSA, utenlandsstudentenes interesseorganisasjon.

Jobline har utvidet søkemulighetene på nettstedet slik at det skal være enkelt å finne dyktige, unge og ivrige nyutdannede kandidater til å fylle for eksempel trainee-programmer.

Gellein har stor tro på studenttjenesten og mener den kan være en unik snarvei for studenter til spennende jobber.

- Studentene blir filtrert, segmentert og tilbudt over 9.000 selskaper i 12 europeiske land. I tillegg er det slik at mange unge mennesker kan tenke seg en internasjonal karrière,sier Gellein og mener at det ikke er noe annet sted der studentene kan eksponere seg bedre enn på Jobline Student.

Til toppen