KARRIERE

Jobline kjøper kompetanseguide

Haakon Gellein (bildet) sier at Jobline Norge kommer til å bruke den nyinnkjøpte svenske Kompetensguidens struktur og tilbud overfor norske kandidater og kunder.

Therese Werenskiold
13. mars 2001 - 14:21

Nettrekrutteringsselskapet Jobline har kjøpt den svenske utdannings- og kompetanseutviklingsportalen Kompetensguiden fra Ingenjörsförlaget.

Jobline Norge vil bruke portalen for å videreutvikle sine tjenestetilbud til norske kandidater og kunder.

Jobline håper at de gjennom oppkjøpet får mulighet til å tilby sine kandidater kurs som er tilpasset deres behov. Tjenesten er også utviket for at selskaper skal få hjelp til kompetanseutvikling av sine medarbeidere.

- Gjennom oppkjøpet av Kompetensguiden kan Jobline i Sverige nå gi kandidatene ytterligere hjelp på karrièrestigen, gjennom å tilby individuelle råd om kurs og utdanning for den enkelte kandidat, sier Jobline-direktør Haakon Gellein i en pressemelding.

- Salget av Kompetensguiden er et ledd i å konsentrere vår virksomhet til vår viktigste målgruppe, teknikere og IT-personell. Kompetensguiden er et bredt produkt for alle bransjer. Med en breddeleverandør som Jobline som eier av portalen, vil den beholde sin ledende markedsposisjon, mener Axel Östergren, leder for Ingenjörsförlaget.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.