Jobpilot på kabel-TV

Jobs & Adverts, morselskapet til rekrutteringstjenesten Jobpilot, har innledet et samarbeid med den europeiske TV-kanalen EuroNews, som kan tas inn på norske TV-skjermer via kabel-TV.

EuroNews' nettsted, vil få en lenke til Jobpilots database, som nå inneholder rundt 120.000 stillinger. Innholdet blir tilgjengelig på engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk. I tillegg vil firmaer i hele Europa få muligheten til å legge ut sine stillingsannonser hos Jobpilot via EuroNews.

EuroNews satser, ifølge en pressemelding fra Jobpilot, mye på nettstedet sitt, som blant annet inneholder video-sekvenser med nyheter.

- Dette samarbeidsprosjektet viser hvor nær sammenhengen er mellom TV og Internett, kommenterer toppsjef og grunnlegger Dr. Roland Metzger i Jobpilot.

Jobpilot økte salget med 273 prosent andre kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapet fremviser samtidig et underskudd på 8,4 millioner euro (i overkant av 68 millioner kroner) for andre kvartal i år.

Resultatene er i stor grad påvirket av omfattende markedsføringsaktiviteter og kampanjer. Jobs & Adverts har dette halvåret investert 13,9 mill. euro i markedsføringstiltak i Europa. I samme periode har antall sidevisninger økt med 85 prosent, fra 13 til 24 millioner.

- Driftsresultatet i 2. kvartal var i overkant av våre egne beregninger, og vi tror nå at årets totale underskudd vil bli vesentlig redusert i forhold til tidligere estimater, kommenterer Rebecca Polley, CFO i Jobs & Adverts.

Jobs & Adverts ble i april i år børsnotert på Neuer Markt i Frankfurt. Emisjonen skaffet selskapet 60 millioner euro.

Mer om Jobpilot:
Jobpilot lander i Frankfurt
WAP deg til ny jobb
Nok en jobbsøktjeneste som er "Europas største"
Til toppen