JUSS OG SAMFUNN

Joramos nye teleavis debuterer torsdag

Torsdag denne uken drar ansvarlig redaktør Arne Joramo av presenningen på sin nye mediesatsing, månedsmagasinet Teleavisen.

21. jan. 2002 - 13:14

Torsdag ettermiddag kommer en ny tilvekst til den norske fagbladfloraen. Da skal tidligere redaktør for Ukeavisen Telecom, Arne Joramo, avsløre hvordan han skal ta opp konkurransen med sin gamle arbeidsgiver.

Og Joramo har klart å stable på beina et sterkt lag til sitt nye fagbladprosjekt: Fra Telecom Revy har han tatt med seg både skrivende og selgende krefter, deriblant skribentene Håvard Fossen, Bjørn Veseth og Olav Andre Manum, samt den tidligere salgssjef Thomas Haug.

Ifølge invitasjonen til pressekonferansen skal Teleavisen komme som både papir- og nettavis, der sistnevnte skal stå for den daglige nyhetsoppdateringen mens papiravisen utkommer i en frekvens på ett nummer i måneden.

Til torsdagens bladpremiere stiller også Post- og teletilsynets Willy Jensen som skal snakke om rammer for telekonkurransen, mens Tore Aarønæs har lovt å presentere en ny lønnsomhetsanalyse for en kriseutsatt telebransje.

Seansen avsluttes med en paneldebatt som foruten Aarønæs og Jensen kan skilte med telekjendisene Nadir Nalbant, Pål Vegard og Jan Edvard Thygesen i panelet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.