Jørn Ellefsen i Innofactor får ansvar for Danmark


Jørn Ellefsen, Country Manager for Innofactor i Norge og Danmark.
Jørn Ellefsen, Country Manager for Innofactor i Norge og Danmark. (Foto: Innofactor)


Jørn Ellefsen har blitt utpekt til Country Manager og Managing Director for Innofactor Danmark fra 10. januar, skriver selskapet i en pressemelding.

Ellefsen vil fortsette i dagens rolle som Country Manager for Norge, men får altså utvidet ansvarsområdet sitt. Han har 25 års erfaring fra IT-bransjen, og i tillegg til å ha vært Country Manager i Innofactor siden 1. mars 2019 har han også vært salgsdirektør og «VP Insight» ved Acando, grunnlegger og CEO i søkeselskapet Comperio og salgsdirektør i Oracle Norge. Han begynte karrieren i IT-bransjen i IT-konsulentselskapet Computas.

– Jeg er veldig spent og ydmyk av muligheten til å lede det danske forretningsområdet i tillegg til Innofactor Norge. Det er sterke synergieffekter, spesielt når det gjelder å bygge sikre skyløsninger i Danmark, hvor vi utnytter det vi har lært og den suksessen vi har hatt i Norge, og samtidig bringe analyse-suksessen fra Danmark til Norge, uttaler Ellefsen i pressemeldingen.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde (minst 1000 piksler bredt). 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen