Julehandelen når nye høyder i Netthandelen

Netthandel-sjef Einar Øgrey Brandsdal har allerede slått fjorårets rekord på julehandel.

Julehandelen begynner tidlig i år, det merker nettauksjonsstedet Netthandelen.no. Utropsprisen hos Netthandelen.no er alltid én krone. Deretter er det opptil forbrukerne selv å sette en pris på varene.

Vanligvis er det rundt 10. desember at julegavetoppen nås. I fjor omsatte Netthandelen.no for 1,5 millioner kroner 9. desember som var toppdagen.

I år begynner handelen tidligere. På søndag passerte Netthandelen.no 1,6 millioner kroner. Det er den største omsetningen noensinne på en enkelt dag siden selskapet ble etablert for drøyt fem år siden.

Netthandelen.no-eier Einar Øgrey Brandsdal forteller at det blant annet ble solgt 100 DVD-spillere fra Toshiba og et parti digitale kameraer fra Kodak.

I tillegg har kvinnene kommet sterkere på banen, og bare i helgen ble det solgt 1000 flasker parfymer.

– Stadig flere handler julegaver på nett. Vi hadde ikke drømt om noen rekord allerede nå, sier Øgrey Brandsdal.

Netthandelen.no knuser den tradisjonelle varehandelen på pris.

– Ingen klarer å matche oss på pris. Vi har gjort mange sammenligninger og det viser seg at vi ligger langt under i pris. Ekstra moro er det jo at kundene konkurrerer seg imellom om varene. Likevel kommer prisene ikke opp i det som tradisjonelle butikker tar for samme vare, sier han.

Netthandelen.no er landets største handelsportal med mer enn 500 000 unike brukere. I år vil omsetningen havne på i underkant av 300 millioner kroner.

Til toppen