Julepresang for Agresso-kjøper

Noen fikk hyggelig julepresang da de innløste to kjøpsavtaler på én million Agresso-aksjer onsdag. Hadde kjøperne solgt i dag, hadde de tjent 10,4 millioner kroner.

Noen fikk trolig en hyggelig julpresang da de onsdag innløste avtaler de hadde på kjøp av Agresso-aksjer. En post på 600.000 aksjer ble kjøpt til 23 kroner mens 400.000 aksjer ble kjøpt til 17 kroner. Med en sluttkurs i dag på 31 kroner, sitter en eller flere igjen med en julepresang på til sammen over 10,4 milloner kroner. De to andelene bidro til at Agresso opplevde en betydlig omsetning onsdag - hele 3,3 prosent av aksjene i selskapet skiftet eiere i løpet av dagen.

Totalindeksen steg med nesten et par prosent i dag, mens IT-indeksen løftet seg 2,76 prosent, trolig hjulpet av hektiske plasseringer av AMS-penger på slutten av året, noe som pleier å gi litt hyggelig hjelp til de største IT-aksjene NetCom, Merkantildata og Ask. Og i år er intent unntak.

Tandberg Data har løftet seg pent de siste dagene og vaker nå rundt 27 kroner etter at det går rykter i finansmiljøene om et sterkt fjerde kvartal. Flere analytikere digi.no har snakket med mener at dersom Tandberg klarer et nullresulatet er selskapet lavt priset.

Også PC-Systemer løftet seg i løpet av dagen med 6,36 prosent til nærmere tolv kroner etter å ha falt jevnlig helt siden 15. desember.

SuperOffice opplevde en ny bunnotering i dag med en kurs på 4.60 kroner.

Dagens taper ble Computer Advances Group, som tidligere i dag offentliggjorde at de skulle kjøpe Profdoc. Selskapet skal betale for Profdoc med 0,57 CAG-aksjer for hver Profdoc-aksje hvis begge styrene godkjenner det som blir kalt en fusjon. Markedet syntes åpenbart ikke fusjonen var noen god idé og sendte ned aksjen seks prosent.

Til toppen