UTVIKLING

Julerush for apper

Rekordene for nedlasting av apper til Android og iOS ble knust denne julen.

Antallet nedlastede apper hver time på 1. juledag sammenlignet med gjennomsnittet gjennom desember viser en kraftig vekst i det gavene blir pakket opp.
Antallet nedlastede apper hver time på 1. juledag sammenlignet med gjennomsnittet gjennom desember viser en kraftig vekst i det gavene blir pakket opp.
29. des. 2011 - 08:32

Smarttelefoner og nettbrett har vært under svært mange juletrær verden over, noe som også har fått antallet nedlastinger av apper til å eksplodere.

Ifølge selskapet Flurry, som har spesialisert seg på analyse og annonseplattformer til apper, ble det lastet ned hele 242 millioner applikasjoner til iOS, Android og de andre mobile plattformene.

Bare på første juledag regner selskapet med at det ble lastet ned hele 150 millioner apper. De første 20 dagene i desember skal veksten på antall nedlastninger ha vært på hele 125 prosent.

Ifølge New York Times, som viderebringer Flurrys estimater, skal det ga blitt aktivisert hele 6,8 millioner nye enheter i løpet av denne julen. På samme tid i fjor ble ca. 2,8 millioner enheter aktivisert.

Takket være den kraftige etterspørselen etter apper til nye telefoner og nettbrett skal Apple være i ferd med å nå 10 milliarder nedlastinger fra sin AppStore i år. Googles Android Market skal ha rundet 10 milliarder nedlastinger totalt sett.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.