Julie Chrissafopoulos er ny leder i Inmeta

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos  går fra Making Waves til stilling som ny avdelingsleder i Inmeta.

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos er ny leder for Inmeta.
Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos er ny leder for Inmeta. Foto: Inmeta
7. feb. 2020 - 14:30

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos er ansatt som leder for Inmetas nye brukeropplevelsesavdeling i Hamar. Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som jobber med systemutvikling, datainnsikt, brukeropplevelse, skyintegrasjon og prosjektledelse. 

Chrissafopoulos kommer fra en stilling som Senior Experience Designer i Making Waves i Oslo og skal lede Inmetas satsning i innlandet. Hun har lang erfaring fra IT-bransjen og har en bakgrunn innen kunsthistorie, grafisk design og programmering.

I 2016 ledet hun blant annet NorgesGruppens overgang til netthandel, samt utviklet design- og webtjenesteløsninger for NSB.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter i Hamar. Digital transformasjon gjelder ikke utelukkende bedrifter lokalisert i storbyene, sier Chrissafopoulos.

Jobber med Norsk Tipping og Eidsiva 

Inmeta har 185 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Avdelingen i Hamar teller 20 ansatte. Innlandskontoret jobber i dag med kunder som Norsk Tipping og Eidsiva.

– Vi har fokus på å bygge opp et trivelig miljø og vokse organisk. Vi skal skape et møtepunkt for designbyråer og kunder, en arena hvor vi kan dele opplevelser og erfaringer. Per i dag er vi tre ansatte i brukeropplevelsesavdelingen og er på jakt etter flere kloke hoder, sier Chrissafopoulos.

Petter Knudsen er ny norgessjef i PA Consulting. Han kom til selskapet i 2023.
Les også

Han blir ny norgessjef i PA Consulting

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.