Justervesenet kjøper rapportbehandlingssystem

Med Justervesenet som kunde, vil selskapet utfordre store utenlandske aktører med Epsilon Reporting Solution.

Med Justervesenet som kunde, vil selskapet utfordre store utenlandske aktører med Epsilon Reporting Solution.

Epsilon Data startet opp i 2003 og inviterte Justervesenet med som pilotkunde med rapportbehandlingssystemet Epsilon Reporting Solution, ERS.

Selskapet bygger løsninger samlet på hele virksomhetens rapporter på ett sted og gjør dem tilgjengelig til sluttbruker.

Med pilotkunden Justervesen (JV) som fast kunde hos bedriften, har dette gitt blod på tann for Epsilon

- At prøveperioden har vært så vellykket at JV nå melder seg på som kunde hos bedriften er et klart kvalitetsstempel, sier daglig leder i Epsilon, Ronny Solheim.

Ved å bygge ERS på .NET og Crystal Reports teknologi, kan Epsilon Data tilby en fleksibel løsning med nettlesergrensesnitt, som fungerer mot alle kjente datakilder. Teknologien gjør det mulig å sammensette informasjon fra flere datakilder i en og samme rapport.

- Du kan, for eksempel, enkelt flette sammen data fra salg, produksjon og personale i en og samme rapport, sier Ronny Solheim. – En slik sammenstilling er ellers både tid og kompetansekrevende, men mange må nok forberede seg på å gjennomgå en Excel-avvenning i tiden fremover.

ERS kan settes opp til å automatisk distribuere rapporter med arkivering, og brukeren guides gjennom prosedyren for å sette opp rapporter for automatisk kjøring. Det velges hvem som skal ha rapporten, hvilket format, når rapporten skal kjøres og etter hvilke intervall rapporten skal kjøre.

Justervesenet benytter Epsilon Reporting Solution for å distribuere rapporter fra Epsilons fagsystemer som ikke kreves lokal installasjon.

Til toppen