Kalle Lisberg slutter som MTG-sjef

Etter 11 år i MTG- og Kinnevik-systemet trapper Kalle Lisberg ned og blir rådgiver. Tidligere P4-sjef Hein Espen Hattestad overtar hans sjefrolle.

Lisberg har den siste tiden blant annet vært involvert i oppbyggingen av MTGs nyeste forretningsområde innen nye medier.

Det er imidlertid Hans Petter Hognestad, som tidligere har jobbet for TV3, som er kommet tilbake til den norske virksomheten for å lede MTG New Media AS
Kalle Lisberg er mest kjent, etter å ha vært ansatt i NRK på 80-tallet, for å ha bygget P4 til en kommersiell suksess. Fra P4 gikk turen til administrererende direktør-stilling i TV3 før han ble utnevnt til den norske lederen i eierselskapet Modern Times Group (MTG).

Nå er det en annen eks-P4-ansatt, Hein Espen Hattestad, som overtar Lisbergs rolle, mens han selv skal rådgi MTG-gruppen. Hattestad er tidligere konsernsjef i P4 Radio Hele Norge og har tidligere jobbet i reklamebransjen (Bates-gruppen).

- Jeg vil gjerne takke Kalle for hans bidrag de siste årene, og vi ønsker ham all mulig lykke i fremtiden, sier CEO i MTG, danske Hans-Holger Albrecht, i en pressemelding.

Til toppen