Kameramobil med optisk zoom til Norge

Samsung skal om noen uker lansere selskapet første mobil med optisk zoom i Norge.

Kameramobil med optisk zoom til Norge

Samsung skal om noen uker lansere selskapet første mobil med optisk zoom i Norge.

Samsung kunngjorde i dag at selskapet vil lansere kameramobilen SGH-G800 på det norske markedet i november. Dette er selskapets første mobiltelefon som har et kamera utstyrt med 3x optisk zoom og 5 megapikslers oppløsning.

Kameraet er utstyrt med blant annet xenon-blits, linsebeskyttelse, makrofunksjon, eksponeringskompensasjon, støtte for ansiktsgjenkjennelse, panoramafunksjon og mulighet for å låse fokus. Et eget VGA-kamera kan benyttes til videosamtaler.

Ellers er mobilen utstyrt med musikkspiller, digital Ice Power-forsterker fra Bang & Olufsen, FM-radio med RDS og støtte for HSDPA (turbo-3G) med nedlastingshastighet på inntil 7,2 Mbit/s.

G800 har en 2,4 tommers QVGA-skjerm og støtte for microSD minnekort, USB og Bluetooth.

Vekten skal være 129 gram, mens dimensjonene er 101 x 51,1 x 18,8 millimeter. Mobilen vil selges i Norge for omtrent 4500 kroner.

Samsung kommer snart også med modellen G600, som er en noe enklere modell. Men også denne er utstyrt med 5 megapikslers kamera, autofokus, makrofunksjon og fotolampe.

Mobilen har en lyssensor som regulerer den 2,2 tommer store QVGA-skjermens lysstyrke etter omgivelsene.

Mobilen har støtte for Edge, men ikke 3G. Den har FM-radio, musikk- og videospiller og leveres med 40 MB intern lagringsplass og støtte for minnekort.

Mobilen skal måle 102 x 48 x 14,9 millimeter og ha en vekt på 105 gram. Taletiden er oppgitt til 3,3 timer, mens standbytiden skal være på inntil 300 timer. Forventet utsalgspris er 3800 kroner.

Til toppen