KARRIERE

Kampen om IT-krefter når gamle høyder

Et IT-selskap er villig til å betale høyt for rett person og benytter velkjente dot.com metoder.

Under dot.com boblen ble det lokket med alt fra eksotiske Hawai-turer til kasser med vin for dem som klarte å tipse eller rekruttere de riktige kandidater.

Så kom smellet, og IT-ansatte fant seg i både lønnsstopp og nedbemanninger i forbindelse med de utallige fusjoner og konkurser som fant sted.

Men nå har pendelen igjen snudd, og IT-selskaper er villig til å grave dypt for å få kloa i de riktige kandidater.

I en pressemelding melder selskapet Supportdesk.no om kjente dot.com takter i jakten for å finne en ny teamleder.

Vet du om en mulig teamleder kandidat kan det lønne seg å tipse selskapet. Hvis vedkommende blir ansatt i stillingen er belønningen 10.000 kroner – til den som tipset, lover Supportdesk.no.

Supportdesk.no er den første bedriften i Norge som tilbyr landsdekkende aktiv PC hjelp og råd til privatpersoner og småbedrifter direkte over Internett.

Selskapet begrunner den utradisjonelle rekrutteringsmetoden med en sterk vekst i selskapet.

- Siden vi jobber i en internett-intensivt miljø, benytter vi også kanaler som chat og blogging for å formidle denne nyheten til dem vi tror har interesse av en slik belønning, sier Petter Løken, daglig leder i Supportdesk.no.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.